Edelstenen en de maan

Afnemende maan – Welke edelstenen daarbij passen?

Afnemende maan

De afnemende maan is een periode van loslaten en introspectie, waarbij de maan geleidelijk aan haar energieën vermindert en haar licht afneemt. Het is een tijd waarin we ons kunnen concentreren op het loslaten van wat niet meer nodig is en het maken van ruimte voor nieuwe groei en transformatie. Het dragen van bepaalde edelstenen tijdens de afnemende maan kan helpen om deze energieën te versterken en te ondersteunen bij het loslaten en transformeren van oude patronen en overtuigingen.

Afnemende maan

Zwarte maansteen

Een van de edelstenen die vaak wordt geassocieerd met de afnemende maan is zwarte maansteen. Zwarte maansteen staat bekend om zijn verbinding met de maan en wordt gezien als een steen van vrouwelijke energie, intuïtie en introspectie. Het is een steen die kan helpen bij het loslaten van oude patronen en overtuigingen en het stimuleren van innerlijke groei en transformatie. Door het dragen van zwarte maansteen tijdens de afnemende maan kan men de energieën van de steen combineren met de krachtige energieën van de maan en zo een krachtige transformatie-energie opwekken.

Labradoriet

Een andere edelsteen die vaak wordt geassocieerd met de afnemende maan is labradoriet. Labradoriet is een steen van transformatie en bescherming en kan helpen bij het transformeren van negatieve energieën en het versterken van onze intuïtie. Tijdens de afnemende maan kan het dragen van labradoriet helpen bij het loslaten van wat niet meer nodig is en het beschermen van onze energieën terwijl we door een periode van introspectie gaan.

Maansteen

Maansteen is een andere edelsteen die goed past bij de afnemende maan. Maansteen staat bekend om zijn verbinding met de maan en wordt gezien als een steen van vrouwelijke energie, intuïtie en creativiteit. Het is een steen die kan helpen bij het openen van onze intuïtie en het stimuleren van creativiteit en inspiratie. Tijdens de afnemende maan kan het dragen van maansteen helpen bij het loslaten van oude patronen en overtuigingen en het openen van nieuwe mogelijkheden en ideeën.

Andere edelstenen die kunnen worden gebruikt tijdens de afnemende maan zijn onder andere obsidiaan, onyx en rookkwarts. Obsidiaan is een steen van transformatie en bescherming en kan helpen bij het loslaten van oude patronen en overtuigingen en het versterken van onze intuïtie. Onyx is een steen van stabiliteit en kracht en kan helpen bij het loslaten van wat niet meer nodig is en het opbouwen van een stevige basis voor toekomstige groei. Rookkwarts is een steen van transformatie en bescherming en kan helpen bij het transformeren van negatieve energieën en het loslaten van wat niet meer nodig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *