Edelstenen en de maan

Asgrauwe maan – welke edelstenen daarbij passen!

asgrauwe maan en edelstenen

De asgrauwe maan, ook wel bekend als de zwarte maan, is een zeldzame en mysterieuze maanfase die optreedt wanneer er twee nieuwe manen vallen in één kalendermaand. Het is een tijd van introspectie, loslaten en opnieuw beginnen. Het dragen van bepaalde edelstenen kan ons helpen om ons te verbinden met de energie van de asgrauwe maan en ons te ondersteunen in ons proces van loslaten en vernieuwing.

Asgrauwe maan

Obsidiaan

Obsidiaan is een steen die staat voor bescherming en transformatie. Het kan ons helpen om ons te beschermen tegen negatieve energieën en ons te ondersteunen in onze innerlijke groei en transformatie. Tijdens de asgrauwe maan kan het dragen van obsidiaan ons helpen bij het loslaten van oude patronen en gewoonten die ons niet langer dienen.

Zwarte Onyx

Zwarte onyx is een steen die staat voor kracht en stabiliteit. Het kan ons helpen om ons te gronden en ons te ondersteunen in moeilijke tijden. Tijdens de asgrauwe maan kan het dragen van zwarte onyx ons helpen bij het loslaten van angst en twijfel en ons helpen bij het vinden van innerlijke kracht en stabiliteit.
seleniet ei m

Labradoriet

Labradoriet is een steen die staat voor intuïtie en mystiek. Het kan ons helpen om ons te verbinden met ons hogere zelf en ons te ondersteunen in ons spirituele groeiproces. Tijdens de asgrauwe maan kan het dragen van labradoriet ons helpen bij het loslaten van oude overtuigingen en ons helpen bij het vinden van onze innerlijke wijsheid.

Amethist

Amethist is een steen die staat voor spiritualiteit en transformatie. Het kan ons helpen om ons te verbinden met onze hogere zelf en ons te ondersteunen in onze spirituele groei en transformatie. Tijdens de asgrauwe maan kan het dragen van amethist ons helpen bij het loslaten van oude patronen en overtuigingen die ons niet langer dienen.

Seleniet

Seleniet is een steen die staat voor zuivering en helderheid. Het kan ons helpen om ons te zuiveren van negatieve energieën en ons te ondersteunen in onze innerlijke groei. Tijdens de asgrauwe maan kan het dragen van seleniet ons helpen bij het loslaten van oude emotionele bagage en ons helpen bij het vinden van innerlijke helderheid en zuiverheid.

Kortom, het dragen van bepaalde edelstenen tijdens de asgrauwe maan kan ons helpen bij ons proces van loslaten en vernieuwing. Het is belangrijk om te onthouden dat deze maanfase een tijd is van introspectie en transformatie, en dat het dragen van edelstenen slechts één onderdeel is van dit proces. Het is belangrijk om ons te concentreren op onze innerlijke groei en ons te richten op positieve veranderingen in ons leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *