Edelstenen en de maan

Eerste kwartier – Welke edelstenen daarbij passen?

eerste kwartier en edelstenen

Het 1e kwartier is de tweede fase van de maan in zijn cyclus. Het is de tijd tussen de nieuwe maan en de volle maan waarin de maan zich meer zichtbaar begint te maken. Tijdens deze fase kan het dragen van bepaalde edelstenen ons helpen om onze intenties te versterken en ons te helpen bij het manifesteren van onze doelen.

Eerste kwartier

Rookkwarts

Rookkwarts is een steen die staat voor gronding en stabiliteit. Het kan ons helpen om ons te concentreren op ons lichaam en onze geest en ons te verbinden met de energie van de aarde. Tijdens het 1e kwartier kan het dragen van een rookkwarts ons helpen om ons te gronden en ons te concentreren op onze intenties.

Carneool

Carneool is een steen die staat voor creativiteit en passie. Het kan ons helpen om onze creatieve energie te stimuleren en ons te motiveren om actie te ondernemen om onze doelen te bereiken. Tijdens het 1e kwartier kan het dragen van een carneool ons helpen om onze passie en motivatie te versterken en ons te helpen bij het manifesteren van onze doelen.

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli is een steen die staat voor intuïtie en spirituele groei. Het kan ons helpen om onze intuïtie te versterken en ons te verbinden met onze spirituele kant. Tijdens het 1e kwartier kan het dragen van een lapis lazuli ons helpen om ons te concentreren op onze innerlijke groei en ons te helpen bij het manifesteren van onze spirituele doelen.

Bergkristal

Bergkristal is een steen die staat voor helderheid en zuiverheid. Het kan ons helpen om onze gedachten en emoties te zuiveren en ons te helpen ons te concentreren op onze doelen. Tijdens het 1e kwartier kan het dragen van een bergkristal ons helpen om onze intenties te versterken en ons te helpen bij het manifesteren van onze doelen.

Amazoniet

Amazoniet is een steen die staat voor communicatie en balans. Het kan ons helpen om onze communicatievaardigheden te verbeteren en ons te helpen bij het vinden van een balans tussen onze emoties en ons verstand. Tijdens het 1e kwartier kan het dragen van een amazoniet ons helpen om onze communicatie te versterken en ons te helpen bij het vinden van een balans tussen onze emoties en ons verstand.

Kortom, het dragen van bepaalde edelstenen tijdens het 1e kwartier kan ons helpen bij het versterken van onze intenties en ons te helpen bij het manifesteren van onze doelen. Naast de bovengenoemde edelstenen kunnen ook Labradoriet en Aquamarijn heel goed gedragen worden tijdens deze maanfase. Het is belangrijk om te onthouden dat het dragen van edelstenen slechts één onderdeel is van het manifesteren van onze intenties en doelen, en dat het belangrijk is om ook te werken aan onze innerlijke groei en onze gedachten en acties af te stemmen op onze doelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *