Edelstenen en de maan

Jonge maansikkel – Welke edelstenen daarbij passen!

Jonge maansikkel en edelstenen

De jonge maansikkel is de eerste fase van de maan na de nieuwe maan. Het wordt ook wel de ‘nieuwe maan in opkomst’ genoemd. Tijdens deze fase begint de maan weer zichtbaar te worden aan de hemel en neemt de energie toe. Het dragen van bepaalde edelstenen tijdens deze fase kan helpen om de energieën te versterken en te ondersteunen bij het manifesteren van onze intenties en doelen.

Jonge maansikkel

Aventurijn

Aventurijn is een groene steen die staat voor groei en welvaart. Het kan helpen om een positieve instelling te bevorderen en een gevoel van welzijn en tevredenheid te stimuleren. Het dragen van een aventurijn tijdens de jonge maansikkel kan helpen bij het manifesteren van groei en overvloed in ons leven.

Rode Jaspis

Rode Jaspis is een steen die staat voor moed en doorzettingsvermogen. Het kan helpen om ons te concentreren op onze doelen en ons te motiveren om actie te ondernemen. Het dragen van een rode jaspis tijdens de jonge maansikkel kan ons helpen om onze intenties en doelen te versterken en te manifesteren.
rode jaspis m

Citrien

Citrien is een steen die staat voor overvloed en succes. Het kan helpen bij het manifesteren van financiële overvloed en welvaart, evenals het versterken van ons gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Het dragen van een citrien tijdens de jonge maansikkel kan helpen bij het manifesteren van onze intenties en het bevorderen van groei en overvloed in ons leven.

Maansteen

Maansteen is een steen die staat voor intuïtie en vrouwelijke energie. Het kan helpen bij het openen van ons derde oog en het versterken van onze intuïtie en spirituele verbinding. Het dragen van een maansteen tijdens de jonge maansikkel kan ons helpen om ons te concentreren op onze spirituele groei en ons innerlijke potentieel te ontdekken.

Robijn

Robijn is een steen die staat voor passie en vitaliteit. Het kan helpen bij het stimuleren van ons creatieve potentieel en ons te motiveren om ons doelen te bereiken. Het dragen van een robijn tijdens de jonge maansikkel kan helpen bij het versterken van onze vitaliteit en ons te motiveren om actie te ondernemen om onze doelen te bereiken.

Kortom, het dragen van bepaalde edelstenen tijdens de jonge maansikkel kan helpen bij het versterken van onze intenties en doelen en het bevorderen van groei en overvloed in ons leven. Het is belangrijk om te onthouden dat het dragen van edelstenen slechts één onderdeel is van het manifesteren van onze intenties en doelen, en dat het belangrijk is om ook te werken aan onze innerlijke groei en onze gedachten en acties af te stemmen op onze doelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *