Waar kunnen we je mee helpen?
Categorieën
Inhoudsopgave
< Alle onderwerpen

Het gezicht achter Natural Blooming

Heej hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op deze ‘Over mij’ pagina op mijn webshop. Je komt hier natuurlijk om meer over het gezicht achter deze webshop te weten te komen. So let’s start!

Wie ben ik?
Mijn naam is Carolien de Graaf, geboren op 29 september 1993 in Rijssen (een plaatsje in Overijssel) waar ik op dit moment nog steeds woon.
In februari 2014 ben ik afgestudeerd als ‘Gespecialiseerd pedagogisch medewerker Kinderopvang’ op MBO niveau 4 en heb in april 2018 mijn diploma gehaald voor de thuisstudie Medisch secretaresse die ik met een 8,9 als gemiddeld cijfer heb afgerond (in nog geen half jaar). Maar beiden opleidingen werden uiteindelijk niet mijn werk.
perfecte dierentuin outfit
Op 29 juni 2017 kreeg ik de diagnose ‘Ziekte van Crohn‘ & ‘Fibromyalgie’ (chronische ziektes) wat als een totale shock kwam. Een flinke ontsteking in mijn dikke darm, met daarbij de nodige medicijnen waardoor ik mij een totaal ander persoon voelde. Juli 2020 kwam mijn omkeerpunt, ik besloot om van mijn blog mijn werk te gaan maken en maakte de keuze om een webshop te starten. De beste keuze in mijn leven ooit! Inmiddels ben ik sinds 1 januari 2021 dan ook fulltime ondernemer en blogger.

Leuke weetjes over Carolien
– Geluksgetal is 29
– De liefde voor edelstenen begon tijdens de vakanties als klein meisje in de grotten/mijnen in Duitsland
– Mijn droom is om een mooie grote schuur te hebben waarin ik de webshop nog meer kan laten groeien
– Carolien zelf maar een redelijk kleine, hele bescheiden collectie edelstenen heeft
– Altijd opzoek naar nieuwe, prachtige pareltjes voor op de webshop
– Heel erg kan genieten van een wandeling in de natuur, want daar worden bijna alle nieuwe ideetjes bedacht!