Edelstenen en de maan

Laatste kwartier – Welke edelstenen daarbij passen!

laatste kwartier en edelstenen

Het laatste kwartier is de zevende fase van de maan in zijn cyclus. Het is de tijd tussen de volle maan en de nieuwe maan waarin de maan langzaam minder zichtbaar wordt. Tijdens deze fase kunnen we ons concentreren op het loslaten van negatieve gewoonten en beperkende overtuigingen. Het dragen van bepaalde edelstenen kan ons helpen deze transformatieve periode te ondersteunen.

Laatste kwartier

Amethist

Amethist is een steen die staat voor spiritualiteit en transformatie. Het kan ons helpen om ons te verbinden met onze hogere zelf en ons te helpen bij het loslaten van negatieve patronen en overtuigingen. Tijdens het laatste kwartier kan het dragen van een amethist ons helpen bij onze spirituele groei en ons helpen bij het loslaten van negatieve gewoonten.

Maansteen

Maansteen is een steen die staat voor vrouwelijke energie en intuïtie. Het kan ons helpen om ons te verbinden met onze intuïtie en onze emoties. Tijdens het laatste kwartier kan het dragen van een maansteen ons helpen bij het loslaten van emotionele blokkades en ons helpen bij het vinden van balans tussen ons verstand en ons gevoel.
regenboog maansteen

Zwarte Toermalijn

Zwarte toermalijn is een steen die staat voor bescherming en aarding. Het kan ons helpen om ons te beschermen tegen negatieve energieën en ons te gronden in het hier en nu. Tijdens het laatste kwartier kan het dragen van zwarte toermalijn ons helpen bij het loslaten van negatieve gedachten en emoties en ons helpen bij het vinden van innerlijke rust en stabiliteit.

Groene Aventurijn

Groene aventurijn is een steen die staat voor overvloed en groei. Het kan ons helpen om ons te concentreren op positieve veranderingen en ons te helpen bij het loslaten van beperkende overtuigingen. Tijdens het laatste kwartier kan het dragen van groene aventurijn ons helpen bij het manifesteren van positieve veranderingen in ons leven.

Citrien

Citrien is een steen die staat voor optimisme en vreugde. Het kan ons helpen om ons te concentreren op positieve emoties en ons te helpen bij het loslaten van negativiteit. Tijdens het laatste kwartier kan het dragen van citrien ons helpen bij het vinden van vreugde en positiviteit in ons leven.

Kortom, het dragen van bepaalde edelstenen tijdens het laatste kwartier kan ons helpen bij het loslaten van negatieve gewoonten en overtuigingen en ons helpen bij het vinden van innerlijke rust, balans en groei. Het is belangrijk om te onthouden dat het dragen van edelstenen slechts één onderdeel is van het proces van transformatie en dat het belangrijk is om ook te werken aan onze innerlijke groei en ons te concentreren op positieve veranderingen in ons leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *