Edelstenen en de maan

Nieuwe maan – welke edelstenen daarbij passen

nieuwe maan, edelstenen en de maan

De nieuwe maan is een bijzondere tijd van de maanstanden en wordt gezien als een tijd van nieuwe beginnen, potentieel en vernieuwing. Het is een tijd waarin de maan zich niet zichtbaar is en er wordt vaak gezegd dat dit een tijd is waarin de sluier tussen de werelden dun is en er een krachtige energie vrijkomt die kan worden gebruikt om intenties te manifesteren. Het dragen van bepaalde edelstenen tijdens de nieuwe maan kan helpen om deze energieën te versterken en te ondersteunen bij het manifesteren van doelen en wensen.

Maansteen

Een van de edelstenen die vaak wordt geassocieerd met de nieuwe maan is maansteen. Maansteen staat bekend om zijn verbinding met de maan en wordt gezien als een steen van vrouwelijke kracht, intuïtie en spiritualiteit. Het is een steen die kan helpen bij het manifesteren van doelen en het creëren van nieuwe kansen en mogelijkheden. Door het dragen van maansteen tijdens de nieuwe maan kan men de energieën van de maan en de steen combineren en zo de kracht van manifestatie versterken.
labradoriet sculptuur

Labradoriet

Een andere edelsteen die vaak wordt geassocieerd met de nieuwe maan is labradoriet. Labradoriet staat bekend om zijn verbinding met het derde oog chakra en wordt gezien als een steen van transformatie en manifestatie. Het is een steen die kan helpen bij het versterken van de intuïtie en het helder krijgen van doelen en wensen. Door het dragen van labradoriet tijdens de nieuwe maan kan men de energieën van de steen combineren met de krachtige energieën van de nieuwe maan en zo een krachtige manifestatie-energie opwekken.

Onyx

Onyx is nog een edelsteen die vaak wordt geassocieerd met de nieuwe maan. Onyx staat bekend om zijn beschermende eigenschappen en wordt gezien als een steen van stabiliteit en kracht. Het is een steen die kan helpen bij het manifesteren van doelen en het overwinnen van obstakels en uitdagingen. Door het dragen van onyx tijdens de nieuwe maan kan men de energieën van de steen gebruiken om zichzelf te beschermen tegen negativiteit en om de kracht van manifestatie te versterken.

Andere edelstenen die kunnen worden gebruikt tijdens de nieuwe maan zijn onder andere zwarte toermalijn, obsidiaan en granaat. Zwarte toermalijn staat bekend om zijn beschermende eigenschappen en kan helpen bij het loslaten van oude patronen en emoties. Obsidiaan is een steen van transformatie en kan helpen bij het manifesteren van doelen en wensen. Granaat is een steen van passie en creativiteit en kan helpen bij het versterken van de energieën van de nieuwe maan en het stimuleren van nieuwe ideeën en projecten.

Al met al zijn er vele edelstenen die kunnen worden gebruikt tijdens de nieuwe maan om de krachtige energieën te versterken en te ondersteunen bij het manifesteren.
Neem eens een kijkje tussen al onze edelstenen en daar vind je zeker één van deze soorten die perfect past bij de Nieuwe Maan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *