Heej hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op deze ‘Over mij’ pagina op mijn webshop. Je komt hier natuurlijk om meer over het gezicht achter deze webshop te weten te komen. So let’s start!

Wie ben ik?
Mijn naam is Carolien de Graaf, 29 herfstige jaren jong en geboren in Rijssen (een plaatsje in Overijssel) waar ik op dit moment nog steeds woon. Ik ben in februari 2014 afgestudeerd als ‘Gespecialiseerd pedagogisch medewerker Kinderopvang’ op MBO niveau 4 en heb in april 2018 mijn diploma gehaald voor de thuisstudie Medisch secretaresse die ik met een 8,9 als gemiddeld cijfer heb afgerond. Maar beiden opleidingen werden uiteindelijk niet mijn werk.
perfecte dierentuin outfit
Op 29 juni 2017 kreeg ik de diagnose ‘Ziekte van Crohn‘ & ‘Fibromyalgie’ (chronische ziektes) wat als een totale shock kwam. Een ontsteking van 20 cm in mijn dikke darm, met daarbij de nodige medicijnen waardoor ik mij een totaal ander persoon voelde. Juli 2020 kwam mijn omkeerpunt, ik besloot om van mijn blog mijn werk te gaan maken en maakte de keuze om een webshop te starten. De beste keuze in mijn leven ooit! Sindsdien gaat het bergopwaarts en voel ik mezelf steeds beter. Inmiddels ben ik sinds 1 januari 2021 dan ook fulltime ondernemer en blogger.

Over Natural Blooming

Op 10 augustus 2020 ging de webshop Natural Blooming online, eerst op mijn blog LiefsCarolien.nl. Ik begon met het verkopen van edelstenen en mineralen, handgemaakte wandplanken en accessoires voor essentiële oliën. Niet veel later besloot ik om mij volledig te richten op de edelstenen en mineralen, en hier ben jij! Op mijn webshop die vol staat met mooie pareltjes, allemaal door mij zelf ingekocht en schoongemaakt. Maar er zijn ook items die ik zelf maak, de edelsteen hangers bijvoorbeeld, die maak ik allemaal zelf! Hierdoor kan ik een goede kwaliteit waarborgen en daarnaast een betaalbare prijs aanbieden. Wil je meer weten over hoe Natural Blooming is ontstaan? Lees dan de blog die ik hierover schreef.

Met mijn webshop hoop ik betaalbare maar goede kwaliteit edelstenen aan te kunnen bieden. Voor elk budget want dat vind ik ontzettend belangrijk! Sinds augustus 2021 bied ik ook een assortiment met mooie stenen aan, aan zakelijke klanten. En zo blijf ik groeien en doe ik elke dag wat ik onwijs leuk vind! Andere mensen blij maken met mooie items.