Ben jij blogger, vlogger of influencer en wil je met ons samenwerken? Lees dan zeker even verder. Natural Blooming is een eenvrouwszaak en wordt gerund door Carolien. Ik ben altijd geïnteresseerd in bloggers en vloggers die mijn producten wil reviewen.

Samenwerken doe ik graag als:

– Je geïnteresseerd bent in Edelstenen en eventueel zelf ook al edelstenen hebt.
– Je minimaal 5000 bezoekers hebt op je blog of 1000 volgers op social media (bijvoorbeeld instagram of tiktok)
– Je graag de mooiste foto’s en filmpjes maakt van producten.

Heb jij een tof idee voor een samenwerking? Stuur mij dan een mailtje via info@liefscarolien.nl of reageer hieronder in het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!

Hoe werkt een samenwerking met Natural Blooming?

Heb je sterke overeenkomsten of past jou blog of social media kanaal echt bij onze webshop, dan is het mogelijk om een gratis product opgestuurd te krijgen. Let op, wij werken met natuur producten die kostbaar zijn!

Maar wij werken ook met kortingen en speciale kortingscodes die je voor je volgers kunt gebruiken. Merk ik nou dat de speciale kortingscode heel vaak gebruikt wordt, bijvoorbeeld omdat je hem actief deelt met je volgers, dan kunnen wij ook een kleine commissie per order voor je reserveren waardoor je uiteindelijk een leuk extraatje kunt verdienen.

Let op, momenteel werk ik alleen samen op basis van affiliate! Hiervoor kun je gemakkelijk aanmelden op de site onder het kopje Affiliate worden.