Als je een bestelling plaatst bij mij probeer ik het pakketje altijd zo leuk mogelijk in te pakken. Je bestelt immers een cadeautje voor jezelf (of voor een ander!). Het kan daarom zijn dat je je pakketje niet gelijk de volgende dag in huis hebt, maar de pakketjes worden binnen 1 tot 2 werkdagen verstuurd.

Levertijd
Ik doe er alles aan om de pakketjes zo snel mogelijk te versturen, maar houd rekening met een levertijd van zo’n 1 tot 3 werkdagen. Op dit moment geldt voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden. Heb je een product besteld wat niet leverbaar blijkt te zijn, dan krijg je daar zo snel mogelijk bericht over.

Verzendkosten
De pakketjes worden verzonden met PostNL of met DHL (afhankelijk van de hoeveelheid pakketten) en worden binnen 1 tot 3 werkdagen verstuurd. Als de bestelling is afgerond ontvang je een mailtje van mij. Let op; het kan zijn dat deze mail in je spam box terecht komt!

De bestelling kunnen op 2 manieren worden verstuurd. Zo zijn kleine items als trommelstenen of sieraden klein genoeg om via een brievenbus pakketje te worden verzonden. Ik hanteer hiervoor €4,10 verzendkosten.
De andere manier is via pakketpost en geldt met name voor grote en hoge edelstenen. Ik hanteer €5,95 verzendkosten voor pakketpost.
Ik zorg ervoor dat de producten zo goed mogelijk verpakt zijn om schade te voorkomen. Je ontvangt hiervoor altijd een Track & Trace code in je mailbox.

Afhalen
Het is mogelijk om je pakketje bij mij af te halen. Je kunt dan als verzendoptie ‘Afhalen’ aanvinken. Natural Blooming is gevestigd in Rijssen (Twente/Overijssel). Als je hebt gekozen voor afhalen, ontvang je een mailtje zodra het pakketje klaar ligt. In deze mail ontvang je ook het afhaaladres en de tijden wanneer je het kunt komen ophalen. Afhalen is gratis.Bestelling opsparen
Sinds kort is het mogelijk om je bestelling op te sparen. Vind jij het fijn om je bestelling op te sparen omdat je bijvoorbeeld meerdere keren in een korte tijd wilt bestellen, of omdat je wacht tot dat ene mooie pareltje online komt maar ook niet de huidige aanbiedingen wilt missen? Dan is het opsparen van je bestelling een goede keuze. Hoe werkt het opsparen van je bestelling?
Eigenlijk is het heel erg simpel, zodra je bij het afrekenen de optie ‘bestelling opsparen’ aanklikt, wordt er geen verzendkosten in rekening gebracht. Je betaald de bestelling en ik leg alle items voor jou apart in een mandje. Wanneer je bij je volgende bestelling weer kiest voor bestelling opsparen vullen wij je mandje aan tot jij aangeeft dat je bestelling verzonden mag worden. Dit kun je op 2 manieren aangeven. Door bij een volgende bestelling gelijk de verzendkosten te betalen, of door ons een mailtje te sturen dat de bestelling verzonden mag worden. Wij sturen je vervolgens een betaallinkje voor de verzendkosten (tenzij je boven de 75euro besteld!) en pakken je bestelling in. Je bestelling wordt dan z.s.m. verzonden en je krijgt een mailtje met de track&trace van je bestellingen! Is iets nog niet helemaal duidelijk, stuur ons dan een mailtje of een berichtje op social media. We beantwoorden graag al je vragen.

Retourneren
Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent met het product dat je hebt ontvangen. Je hebt recht op een bedenktijd van 14 dagen die ingaat op de dag dat je het pakketje hebt ontvangen. Je bent wel verplicht om je binnen 14 dagen na ontvangt te melden dat je het pakketje terug wilt sturen. Ik verzoek je dan altijd eerst contact op te nemen met mij voordat je het pakketje retour stuurt, dit kan via info@liefscarolien.nl.
Vermeld in de mail duidelijk je gegevens als naam, adres, ordernummer, het product waar je niet tevreden over bent en jouw rekeningnummer.

Wil je het pakketje terug sturen dan zijn de kosten hiervan voor eigen rekening, tenzij anders afgesproken. Het terugsturen van een pakketje kan alleen als de verpakking nog compleet en intact is. Tijdens het transport ben jij verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen, diefstal en verlies van het pakket en de inhoud daarvan. Zodra ik het pakketje retour heb ontvangen ontvang je het aankoopbedrag van mij binnen 14 dagen terug.

Meer informatie over retourneren en bedenktijd vind je in de Algemene Voorwaarden (artikel 6, 7 en 8).