Edelstenen en de maan

Volle maan – Welke edelstenen passen daarbij?

volle maan en edelstenen

De volle maan is een krachtige tijd van voltooiing en manifestatie, waarbij de maan haar maximale potentieel bereikt en haar energieën het sterkst zijn. Het is een tijd waarin we ons kunnen concentreren op het verwezenlijken van onze doelen en wensen. Het dragen van bepaalde edelstenen tijdens de volle maan kan helpen om deze energieën te versterken en te ondersteunen bij het manifesteren van onze diepste verlangens.

Volle maan en de edelstenen die daarbij passen!

Seleniet

Een van de edelstenen die vaak wordt geassocieerd met de volle maan is seleniet. Seleniet is een krachtige steen die staat voor zuiverheid, helderheid en verlichting. Het is een steen die kan helpen om negativiteit te zuiveren en helderheid te brengen in onze gedachten en emoties. Tijdens de volle maan kan het dragen van seleniet helpen om onze geest helder en gefocust te houden en ons te helpen bij het manifesteren van onze doelen en wensen.

Bergkristal

Een andere edelsteen die vaak wordt geassocieerd met de volle maan is bergkristal. Bergkristal staat bekend om zijn helderheid en zuiverheid en wordt gezien als een steen van genezing en manifestatie. Het is een steen die kan helpen bij het manifesteren van onze diepste verlangens en het versterken van onze intuïtie en helderheid. Door het dragen van bergkristal tijdens de volle maan kan men de energieën van de steen combineren met de krachtige energieën van de maan en zo een krachtige manifestatie-energie opwekken.

Maansteen

Een andere edelsteen die vaak wordt geassocieerd met de volle maan is maansteen. Maansteen staat bekend om zijn verbinding met de maan en wordt gezien als een steen van vrouwelijke energie, intuïtie en creativiteit. Het is een steen die kan helpen bij het openen van onze intuïtie en het stimuleren van creativiteit en inspiratie. Door het dragen van maansteen tijdens de volle maan kan men de energieën van de steen combineren met de krachtige energieën van de maan en zo een krachtige creatieve en intuïtieve energie opwekken.

Andere edelstenen die kunnen worden gebruikt tijdens de volle maan zijn onder andere amethist, labradoriet en tijgeroog. Amethist is een steen van spiritualiteit en verlichting en kan helpen bij het openen van ons derde oog en ons verbinden met hogere energieën. Labradoriet is een steen van transformatie en bescherming en kan helpen bij het transformeren van negatieve energieën en het versterken van onze intuïtie. Tijgeroog is een steen van moed en kracht en kan helpen bij het manifesteren van onze doelen en wensen.

Al met al zijn er vele edelstenen die kunnen worden gebruikt tijdens de volle maan om de krachtige energieën te versterken en te ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *