Edelstenen en de maan

Wassende maan – welke edelstenen daarbij passen?

wassende maan en edelstenen

De wassende maan is een tijd van groei en toename, waarbij de maan langzaam van nieuwe naar volle maan gaat. Het is een tijd waarin energieën en emoties kunnen toenemen en waarin er ruimte is voor groei en vooruitgang. Het dragen van bepaalde edelstenen tijdens de wassende maan kan helpen om deze energieën te versterken en te ondersteunen bij het manifesteren van doelen en wensen.

Wassende maan & welke edelstenen daarbij passen!

Barnsteen

Een van de edelstenen die vaak wordt geassocieerd met de wassende maan is barnsteen. Barnsteen staat bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen en wordt gezien als een steen van verjonging en vernieuwing. Het is een steen die kan helpen bij het transformeren van negatieve emoties en het stimuleren van positiviteit en groei. Door het dragen van barnsteen tijdens de wassende maan kan men de energieën van de maan en de steen combineren en zo de kracht van groei en vernieuwing versterken.
rozenkwarts op standaard groot

Peridoot

Een andere edelsteen die vaak wordt geassocieerd met de wassende maan is peridoot. Peridoot staat bekend om zijn verbinding met het hartchakra en wordt gezien als een steen van liefde, compassie en groei. Het is een steen die kan helpen bij het loslaten van oude patronen en emoties en het stimuleren van positieve veranderingen en groei. Door het dragen van peridoot tijdens de wassende maan kan men de energieën van de steen combineren met de krachtige energieën van de maan en zo een krachtige groei-energie opwekken.

Rozenkwarts

Een andere edelsteen die vaak wordt geassocieerd met de wassende maan is rozenkwarts. Rozenkwarts staat bekend om zijn verbinding met het hartchakra en wordt gezien als een steen van liefde, harmonie en groei. Het is een steen die kan helpen bij het bevorderen van positieve relaties en het transformeren van negatieve emoties. Door het dragen van rozenkwarts tijdens de wassende maan kan men de energieën van de steen gebruiken om liefde en harmonie in het leven te brengen en om de kracht van groei te versterken.

Andere edelstenen die kunnen worden gebruikt tijdens de wassende maan zijn onder andere aventurijn, citrien en perzik aventurijn. Aventurijn is een steen van geluk en overvloed en kan helpen bij het manifesteren van doelen en wensen. Citrien is een steen van positiviteit en overvloed en kan helpen bij het transformeren van negatieve emoties en het bevorderen van positieve groei. Perzik aventurijn is een steen van verjonging en vernieuwing en kan helpen bij het stimuleren van groei en vooruitgang.

Al met al zijn er vele edelstenen die kunnen worden gebruikt tijdens de wassende maan om de krachtige energieën te versterken en te ondersteunen bij het manifesteren van doelen en wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *